Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 97
    Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    'None of us choose our end, really. A king may move a man. A father may claim a son. But remember that even when those who move you be kings, or, men of power. Your soul is in your keeping alone. When you stand before God you cannot say 'but i was told by others to do thus' or that virtue was not convienient at the time. This will not suffice...

Asnjeri nga ne nuk e zgjedhim fundin tone ne te vertete. Nje mbret mund ta levize nje njeri. Nje prind mund ta pretendoje birin e tij. Por mbaje ne mend qe madje edhe ata qe ju komandojne juve mund te jene mbreter apo njerez me fuqi. Shpirti yt eshte vetem ne duart tua. Kur te qendrosh para Perendise ti nuk mund te thuash 'por jam urdheruar nga te tjeret qe te bej ate' apo ai vyrtyt nuk ishte i volitshem ne ate kohe. Kjo nuk do te mjaftoje...

"Kingdom of Heaven"
    Joshua 6:21 Dhe shfarosën gjithçka ishte në qytet, duke vrarë me shpatë burra e gra, fëmijë dhe pleq e madje qe, dele dhe gomarë.

2 i Kronikave 15:13 Kushdo që nuk e kishte kërkuar Zotin, Perëndinë e Izraelit, do të dënohej me vdekje, qoftë i madh apo i vogël, burrë apo grua.

U knaqe tani
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Joshua 6:21 Dhe shfarosën gjithçka ishte në qytet, duke vrarë me shpatë burra e gra, fëmijë dhe pleq e madje qe, dele dhe gomarë.

2 i Kronikave 15:13 Kushdo që nuk e kishte kërkuar Zotin, Perëndinë e Izraelit, do të dënohej me vdekje, qoftë i madh apo i vogël, burrë apo grua.

U knaqe tani
    Zanafilla, Kapitulli 19

24 Atëherë Zoti bëri që nga qielli të binte squfur dhe zjarr mbi Sodomën dhe Gomorën, nga ana e Zotit.

25 Kështu ai shkatërroi ato qytete, tërë fushën, tërë banorët e qytetit e gjithçka mbinte mbi tokën.

Kjo s'provon e nuk mohon asgje. Po cfare mendimi ke ti per shkatrrimin e tokes nga ana e Zotit, a ka bere mire Zoti a keq?!

Zanafilla 6

17 Dhe ja, unë vet kam për të sjellë përmbytjen e ujërave mbi tokë, për të shkatërruar nën qiellin çdo mish që ka shenjë jete; çdo gjë që ndodhet mbi tokën ka për të vdekur.

Me cfare logjike ti punon, mos po punon me at logjiken 'per inati te vjehrres me vdekte burri'...

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Po, e ka nje te mire.

Ky akt u tregon muslimanve dhe gjithe botes, ftyren e vertete te atyre qe ne thonjeza pretendojne paqen dhe tolerancen por qe jane kriminele dhe te etur me hakmarrje. Te cilet thurin plane dhe masakra ne mendjet e tyre djallezore kundra muslimaneve.
    Ky akt tregon se disa njerez nuk pajtohen me Kuranin. Si nje mysliman qe mund ta justifikoje djegien e Bibles duke thene se ajo 'eshte ndryshuar' dhe se po nxitka 'shirk ndaj Allahut', ashtu edhe nje krishter mund ta djege Kuranin dhe mund te justifikohet se ky liber ka nxitur dhe po nxit dhune dhe po prezanton pedofilet arabe si Profete. Pike... kjo nuk d.m.th. doemos se keta njerez jane ne gjendje te vrasin, po te donin te vrisnin ata do ta benin kete gje e nuk do ta djegnin Kuranin, si Al-Kaida nuk e djeg Biblen, po vret njerez me kamikaze.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Pergezime Messia!! Qarte dhe bukur!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    librat i djegin vetem injorantet e idiotat.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    ndersa ,kastravecat i permbajne injorantet dhe idiotet

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Zanafilla, Kapitulli 19

24 Atëherë Zoti bëri që nga qielli të binte squfur dhe zjarr mbi Sodomën dhe Gomorën, nga ana e Zotit.

25 Kështu ai shkatërroi ato qytete, tërë fushën, tërë banorët e qytetit e gjithçka mbinte mbi tokën.

Kjo s'provon e nuk mohon asgje. Po cfare mendimi ke ti per shkatrrimin e tokes nga ana e Zotit, a ka bere mire Zoti a keq?!

Zanafilla 6

17 Dhe ja, unë vet kam për të sjellë përmbytjen e ujërave mbi tokë, për të shkatërruar nën qiellin çdo mish që ka shenjë jete; çdo gjë që ndodhet mbi tokën ka për të vdekur.

Me cfare logjike ti punon, mos po punon me at logjiken 'per inati te vjehrres me vdekte burri'...
    Per qe jeni ekspert i ndrrimit kahjes se temes as Papa se mohon ,se ai vet kshtu ju meson . Mohoje qe bilbla nuk thot te vriten Jobesimtaret(jo tekrishteret) dhe sigurisht kafshet Jobesimtar pastaj posto shgarravina tjera .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Pastoret, dojn te na bindin se vargu Biblik, "duaje armikun", esht i pamundur per to.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Per qe jeni ekspert i ndrrimit kahjes se temes as Papa se mohon ,se ai vet kshtu ju meson . Mohoje qe bilbla nuk thot te vriten Jobesimtaret(jo tekrishteret) dhe sigurisht kafshet Jobesimtar pastaj posto shgarravina tjera .
    Ti shoku as nuk je serioz kur poston dicka, se paku pranoje dhe mos kerko pergjigje kur nuk deshiron te degjosh. Tung

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    pff.. kush thojka nuk jam serioz , kept sa ishin n Arabi .

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •